Kerstmarkt op het Kerkplein in Voorhout

Zondag 13 december a.s. wordt op het kerkplein van de St.Bartholomeuskerk aan de Herenstraat in Voorhout de Kerstmarkt voor de 9e keer gehouden.  Van 11.00 – 16.30 uur is het kerkplein weer gezellig ingericht en staat in het teken van het naderende Kerstfeest. Het doel is om mensen op ongedwongen wijze in de kerstsfeer te brengen, waarbij gezelligheid voor jong en oud het ultieme doel is. Er is weer bijzonder veel te bewonderen en te horen. Dit jaar maken midwinterhoornblazers hun opwachting. 
Het Popkoor “Goed gestemd” is dit jaar voor het eerst van de partij. Wie aan de Kerstmarkt denkt, denkt ook gelijk aan de boekenmarkt. Want die ontbreekt natuurlijk ook niet.
Vanzelfsprekend is er weer een groot aantal kramen, waar van alles te koop is. De Bartholomeuskerk heeft deze dag haar deuren geopend voor een bezichtiging en ook worden de kinderen niet vergeten.  Kijk en luister naar het kerstverhaal, kom gezellig knutselen, bak je eigen poffertjes of maak een ritje in de kerstexpres. Wij hopen jong en oud op zondag 13 december aanstaande op de Kerstmarkt te mogen begroeten.

De organisatie van deze Kerstmarkt is geheel in handen van vrijwilligers van de parochie in samenwerking met de Oranjevereniging Voorhout. 


Share our website