Onderscheidingen voor medewerkers OVV

Tijdens de jaarlijkse medewerkersavond 24 november jl. werden een drietal medewerkers van de OVV onderscheiden door Adriaan van der Pols, bestuurslid van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen (KBOV) voor hun meer dan veertig jaren inzet voor de Oranje Vereniging Voorhout (OVV). Gerard Borst, Kees van Velzen en Willem Vink namen deze onderscheiding, een speld, penning en oorkonde, verrast in ontvangst. Ook vandaag de dag kan de OVV nog steeds een beroep op deze heren doen.

Bep van Egmond mocht al enige weken geleden deze onderscheiding in ontvangst nemen. Gezien haar leeftijd stopt zij actief te zijn voor de OVV. Zij heeft zich 47 jaar hiervoor ingezet.

Deze avond waren ook Henk van der Linden en Ben Hiep van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) district Zuid Holland, aanwezig om hun waardering uit te spreken naar Willem Vink. Hij organiseerde samen met hen 40 jaar de Wielerrondes tijdens de Najaarsfeesten en hij wist deze rondes te voorzien met tal van premies. Vanuit de KNWU kreeg hij ook een onderscheiding.


Share our website