Tandemrace, zaterdag 15 september

TOV huurtandem
KLIK HIER voor digitale inschrijving
KLIK HIER voor uitgebreide informatie

Deelname: Eigen tandem (gratis) of TOV-huurtandem (10 euro)
Keuring: ‘Specials’ dienen te voldoen aan de gestelde maximale maten en eisen. Info A. Vink.

Informatie over Zaterdag 15 september
- huurtandem startnummer halen tussen 16.15 en 17.00 uur (OVV-tent op het Kerkplein).
- Inleveren TOV-tandems: direct na afloop vóór 22.15 uur bij de OVV-tent i.v.m. terug vervoer.

- eigen tandem startnummer halen tussen 16.45 tot 19.40 uur (O.V.V.-tent op het Kerkplein)

Prestatierit over twee manches volgens het ‘wekkersysteem’ met premies op de bel. Racen is verboden! Aanwijzingen van de organisatie opvolgen.
Tijdschema solex- en tandemrace:
20.10 uur: 1e manche Solexrace
20.30 uur: 1e manche Tandemrace
20.50 uur: 2e manche Solexrace
21.20 uur: 2e manche Tandemrace

Parcours: Herenstraat-Pr. Bernhardstraat-Julianalaan-Dinsdagse Wete­ring-Herenstraat.
Start en finish bij het O.V.V.-Podium.

Startschot en prijsuitreiking Solex- én Tandemraces door lid college van B&W.
 Na de manches premies afhalen bij het podium. Solexrijders aan de rechterkant van het podium op vertoon van het stratnummer.

Sponsor TOV-Voorhout stelt prijzen en premies

Meer informatie: Anouschka Vink - 0629628007

Reglement huurtandems
  • De TOV-Voorhout tandems mogen worden opgetuigd mist er geen beschadiging plaats vind.
  • Boren, schroeven, schilderen en Duck tape, plakken op of in de huurtandem is ten strengste verboden.
  • De huurtandems moeten in de oorspronkelijk geleverde staat terug ingeleverd worden en ontdaan zijn van alle eventueel aangebrachte appendages.
  • Schade en gebreken veroorzaakt door de gebruiker zijn altijd voor eigen rekening gebruiker.
  • Alle deelnemers rijden mee voor eigen risico, de Oranje Vereniging, de TOV-Voorhout en of de Gemeente Teylingen aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enig letsel of andere schade.
  • Het is niet toegestaan een aanhanger of dergelijke te trekken of zaken op de tandem te monteren die uitsteken of enig ander gevaar kunnen opleveren.
  • Op de bagagedrager mogen geen personen vervoerd worden. Bagage of opbouw zwaarder dan 5 kilo is niet toegestaan.  Kinderen mogen niet mee rijden.
  • Er mogen aan het publiek “premiums” worden uitgereikt, mits de veiligheid niet in gevaar komt. De commissie houdt zich het recht voor hierbij in te grijpen indien nodig.
  • Inschrijven met eventueel een special is alleen toegestaan in overleg vooraf met het comité.
  • Men dient de rijrichting te blijven volgen. Onnodig stoppen of stremmingen veroorzaken is verboden.
  • Alle deelnemers dienen een vaste lijn te volgen. Slingeren is onder geen enkele voorwaarde toegestaan.
  • Deelnemers, waaronder de specials, die zich minder snel voortbewegen zijn verplicht uiterst rechts te blijven rijden en dit zeer zeker te doen in de bochten.
  • Racen is absoluut verboden, het is geen wedstrijd, bij toch racen volgt er direct uitsluiting.
  • Bij het niet inleveren van het inschrijfformulier of het niet afhalen van de startnummers mag men niet starten.
  • Bij inschrijving  gaat men akkoord met de voorwaarden en reglementen.