Bestuur

V.l.n.r. Ton Koster (algemeen bestuurslid), Patrick Schurink (materialen), Ruud van Wouw (2e secretaris), Ton Wolvers (voorzitter), Lennart van der Dussen (secretaris), Karin van Rijk (2e voorzitter), Ton Verdegaal (penningmeester).

Commissieleden

Op foto: Gerard Allard, Riet Bakker, Marcel Berg, Cees Colijn, Andre Floor, Edwin Handgraaf, Jan Jonker, Alfred Noort, Wil van den Nouland, Kees van Rijk, Frank Straathof, Willem Vink, Ruud van Wouw, Jef van Zundert. Niet op foto: Max bel, Gerard Borst, Marcel Floor, Arjan Jasperse, Bianca van Leeuwen, Rob Meijer, Robert-Jan Veens.

Medewerkers

Word ook vrijwilliger!Medewerkers en verkeersregelaars

Nieuwe medewerkers kunnen we altijd gebruiken voor een activiteit of evenement. Verkeersregelaars zijn belangrijk voor de veiligheid van deelnemers aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de kindercorso en de lampionnenoptocht tijdens de najaarsfeesten. Informeer naar de mogelijkheden.